Ardei kapia la borcan

de oana_pisicutza16 in Muraturi, 5 Oct 2011 | 12184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg ardei Kapia
  •  450 ml otet
  •  100 g zahar
  • 2 lingurite cu varf seminte de mustar
  •  Foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei kapia la borcan:

Se pun ardeii la copt, dupa care se curata

Separat se pun la fiert otetul, zaharul, foile de dafin si semintele de mustar

Dupa primele clocote, turnati lichidul peste ardeii curatati

Se lasa ardeii in acest lichid aprox 10 min

Se aseaza ardeii in borcane, se umple borcanele cu lichidul ramas

Se pun borcanele la dustulit intr-o cratita cu apa

Se lasa la dustulit aprox 30 min, dupa care se scot borcanele si se invelesc cu o patura pana se racesc

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei kapia la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet