Ardei iuţi în oţet

de diaconta in Muraturi, 22 Sep 2013 | 5779 vizualizari

 

De regulă conservam ardei semi-iuţi,noi le spunem „bulgareşti” dar zilele astea am gasit la piaţă ardeiaşi aştia simpatici ,iar vânzatorul mi-a spus ca nu sunt prea iuţi.Aşa că am cumparat un kilogram.O parte i-am folosit la muraturi,iar restul i-am pus la borcan.Totuşi gustându-i ,am realizat că sunt foarte iuţi.

 

INGREDIENTE

  • 800 g ardei iuţi
  • 400 ml oţet
  • 200 ml apa
  • 1 lingura zahar
  • 3 linguri sare grunjoasa pentru muraturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuţi în oţet:

Cantitatile sunt pentru 2 borcane de 720 ml,în functie de cantitatea de ardei,mariti proportional si cantitatea de lichid,respectiv sare.

De regula,noi punem o parte de apa si doua parti de otet .

Otetul se amesteca cu apa,zaharul si sarea si se fierbe.

Se lasa sa se raceasca,apoi se pune peste ardeii asezati în borcan.

 

Se închid borcanele cu capace si se pastreaza în camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuţi în oţet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

nicolae81 1

23.09.2013, 15:28

diaconta 1

23.09.2013, 22:00

Nicu,iti cam plac piscaciosii astia,vad

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:21

imi plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveciori murati