Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2014 | 9709 vizualizari

 

O reteta aperitiv usor de facut: Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc.

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei capia
  • 1 cutie crema de branza Delaco
  • o mina de nuci
  • citeva frunzulite de busuioc
  • 1 lingurita ulei de masline
  • sare de mare, piper proaspat macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc:

Am copt ardeiul si l-am curatat taindu-i cotorul.

Am amestecat crema de brinza cu nucile si busuiocul. Am condimentat crema cu sare si piper.

Am desfacut ardeiul, am pus crema mixata si apoi am rulat.

Am asezat ardeiul pe o farfurie si am pus pe deasupra nuci si frunzulite de busuioc. Am stropit cu putin ulei de masline si crema balsamica.

Iese un aperitiv de efect si foarte gusots. Se poate servi cu paine prajita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pariziene cu telemea si cascaval