Ardei copt umplut cu cascaval

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2010 | 6039 vizualizari

 

Stiu reteta asta de foarte mult timp din ,,Practic in bucatarie,. dar uitasem de ea..... Am vazut ca au pregatit-o si Epurasha si Julie.....si am incercat-o si eu.

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei mare capia
  • 100 g cascaval
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copt umplut cu cascaval:

Se coace ardeiul, apoi se curata de coaja si  i se taie cotorul . Trebuie sa ramana ca un buzunaras care se umple cu cascavalul taiat felii.

Se bate oul cu putina sare si faina. Ardeiul umplut se da mai intai prin faina, apoi prin oul batut cu faina si se pune la prajit in ulei incins.

TIPS-URI

1

Se poate da si prin pesmet inainte de prajire.

2

Se poate servi cu smantana deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copt umplut cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trandafiri cu sunca