Aperitive in pomisor

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2010 | 4349 vizualizari

 

cum v-am promis am folosit pomisorul si l-am impodobit cat mai vesel

 

INGREDIENTE

  • cascaval
  • branza
  • bacon
  • sunculita taraneasca
  • masline verzi
  • rosie
  • aluat foietaj
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive in pomisor:

1.se intinde foaia de aluat decongelata si se umple cu bacon se ruleaza se taie rondele si se coc la cuptor.

2.partea a doua de aluat: se intinde o foaie se presara cubulete de branza si cascaval  si se acopera cu bentite de aluat ca un gratar.Se preara susan si se coc taiate triunghiuri.

3.Pe farfuriora pomisorului asszam foietajele iar pe crengute cubulete de cascaval , branza ,mezeluri si masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive in pomisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

epurasha2bb 1

24.05.2010, 14:30

multumesc fetelor si mai ales multumesc lui bucataras!va spun sincr ca a fost foarte de efect la musafirii mei veniti din Cluj, am avut pe tobosarul lui Margineanu sa guste un vin la socrela pt.nunta fratelui lui Margineanu si am serbat si 5 ani de casnicie si am serbat si pe sotul C-tin si pe Teo care e si Elena.Deci o gramada de motive! a fost super! JANET pomisprul mi l-am luat de aici din camara pe galbenii virtuali stransi din activitatea mea pe acest minunat site care e de curand pe locul 1 in inima mea!

Myrabella 1

03.12.2014, 23:50

Myrabella 1

03.12.2014, 23:57

Sau dati search pt "Copacul pentru aperitive"

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu branza si parizer