Aperitiv spirala cu spanac

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2017 | 3276 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat congelat
  • 300 g spanac
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 100 g branza
  • 30 g cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv spirala cu spanac:

Pentru inceput, pregatim spanacul. Eu am avut congelat si l-am lasat sa se decongeleze, apoi l-am calit putin. Am amestecat spanacul cu cascavalul si branza rase, pesmetul si un ou. In functie de cat de sarata este branza, mai adaugam sau nu, sare.

Taiem aluatul in fasii subtiri pe partea mai lunga a aluatului.  Asezam din umplutura de spanac pe fiecare bucata de aluat, apoi lipim marginile formand  un rulou. Formam atatea rulouri cate bucati de aluat am taiat. Asezam intr-o tava cu hartie de copt, fiecare rulou, unul in continuarea celuilalt, in forma de spirala.

Cu ajutorul unei pensule ungem spirala formata cu ou batut si presaram putin oregano.

Introducem tava in cuptorul incins, pana se rumeneste bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv spirala cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv minicroissante cu crenvursti in foietaj