Aperitiv rustic

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2016 | 5211 vizualizari

 

Daca iesim la gradina platoul imens di dotare trebuie umplut :d  Am  facut chiftelute, am topit slanina de porc Mangalita si am reusit sa incropesc ceva-ceva !

 

INGREDIENTE

  • Jumari de porc Mangalita
  • Salam vanatoresc
  • Chiftelute de vita http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-speciale-77661.html
  • Cas proaspat de vaca - de la soacra
  • Cascaval afumat
  • Ardei rosu
  • Ardei galben
  • Ceapa verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rustic:

  1. Salamul se desface de membrana si se feliaza .
  2. Feliati cascavalul afumat si casul de vaca .
  3. Spalati ardeii si ceapa verde.
  4. Feliati ardeii.
  5. Asezati frumos pe platou toate ingredientele.
  6. Pe deasupra razuiti putin cas .
  7. Daca nu serviti imediat inveliti platoul cu folie de prospetime .
  8. Serviti mancarea cu voie buna si cu prieteni !!!
  9.    Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Daca nu serviti imediat inveliti platoul cu folie de prospetime .

2

Pentru servire la aperitiv scoateti membrana de pe mezeluri si abia apoi feliati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rustic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata Boeuf