E un mezel de casa tare bun si o alternativa minunata celor din comert. Rulada se poate tine la frigider timp de cateva zile si e perfecta alaturi de o salata de cruditati sau pusa la pachet intr-un sandvis.
Tocam carnea si o punem intr-un bol.
Cartoful il dam pe razatoarea mica si il scurgem de apa. Morcovul la fel il dam pe razatoarea mica.
Ceapa si ardeiul le spalam si le taiem rondele, respectiv cubulete. Toate acestea le adaugam peste carnea tocata si amestecam bine.
Adaugam patrunjelul tocat, apoi ouale si omogenizam compozitia. La final incorporam pesmetul cu sarea si piperul.
Turnam carnea pe o hartie de copt si o rulam, apoi o punem intr-o tava de chec sau chiar si intr-o tava dreptunghiulara. Sau putem pune hartia de copt in tava si apoi amestecul de carne in tava. Voi faceti cum credeti ca va e mai usor.
Dam tava la la cuptor la 170 de grade timp de o ora si 10 minute. Scoatem din cuptor si dupa ce s-a racit feliem.
Se poate servi si rece si calda.
1
Verdeturile folosite sunt si in functie de preferinte.
2
Rulada se poate tine la frigider timp de cateva zile si e perfecta alaturi de o salata de cruditati sau pusa la pachet intr-un sandvis.