Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2017 | 5951 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 g spanac congelat
  • 1 plic praf de copt
  • 4 linguri faina
  • sare 
  • pentru umplutura:
  • 280 g crema de branza Delaco
  • 2 linguri smantana
  • 1 ardei gras rosu
Portii: 14
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza:

Bati albusurile spuma cu un praf de sare, apoi adaugi spanacul (eu am pus congelat, daca aveti proaspat, trebuie fiert in prealabil) si galbenusurile.
Adaugi faina cernuta cu praful de copt, amesteci bine si torni continutul intr-o tava tapetata cu hartie de copt (dimensiuni tava 32*35). Coci la foc mediu, aproximativ 20-25 de minute. Nu trebuie sa se rumeneasca, verifici cu o scobitoare pentru a vedea daca s-a copt.
Rastorni rulada cu grija pe o alta foaie de copt cu fata in jos. O rulezi in hartie si o lasi sa se raceasca asa.
Intre timp, prepari crema: freci crema de branza cu smantana, apoi adaugi ardeii taiati marunt. Dupa ce s-a racorit, intinzi iar foaia si o ungi cu crema de branza. Rulezi din nou in hartie si o dai la rece, cel putin o ora. Dupa ce s-a racit, o tai felii, cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci