Aperitiv quiche a la Motan

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 13 Ian 2021 | 3287 vizualizari

 

Am vazut ca se face cu cele mai variate umpluturi. Vreau sa va arat si varianta mea, cea mai buna dupa mine.
"Retete festive de iarna"

 

INGREDIENTE

  • 270g aluat foietaj proaspat
  • 500g costira afumata
  • 500g cascaval
  • 5 oua
  • 400g smantana
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv quiche a la Motan:

Costita se taie cubulete si se caleste pana se rumeneste putin.

Se pune la scurs intr-o sita.

Cascavalul se taie cuburi jumatate si restul se rade pe razatoarea mare.

Intr-un castron se mixeaza ouale cu smantana.

Se presara piper si sare daca este nevoie.

Se adauga cascavalul si castita si se amesteca bine.

Foaia de aluat se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt ridicand si marginile.

Se toarna si amestecul in tava si se niveleaza.

Daca ramane aluat se poate decora pe deasupra.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 35-40 de minute.

Cand este rumenita este gata.

Se scoate din tava si se lasa la racit.

Se portioneaza si se serveste.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv quiche a la Motan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Beef Wellington" vegetarian