Aperitiv placinta turnata, cu branzeturi

de katty in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2021 | 6887 vizualizari

 

Cu branzerturile ramase prin frigider am vrut sa fac o placinta, dar fara prea mult aluat, asa ca am facut o placinta turnata, delicioasa la care branzeturile au fost legate cu ou, putin gris si faina de ovaz.

 

INGREDIENTE

  • 375 gr iaurt
  • 100 ml ulei din samburi de struguri
  • 2 oua
  • 275 gr branza moale de vaca
  • 200 gr branza telemea de capra
  • 75 gr parmezan
  • 2 linguri gris
  • 100 gr faina de ovaz
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta turnata, cu branzeturi:

Intr-un vas sfaramam branza moale, branza telemea si radem parmezanul sau il punem bucatele mai mari. Adaugam ouale, iaurtul, uleiul si omogenizam. Adaugam grisul si faina de ovaz, omogenizam si turnam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pana se rumeneste frumos. Lasam sa se racoreasca si portionam.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta turnata, cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (17)

- Andreea - 1

22.11.2021, 17:35

Yummy

Panacris 1

22.11.2021, 22:03

Bună rețeta asta, din seria nimic nu se aruncă totul se transformă!

Lau 1

05.12.2021, 21:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]