Aperitiv placinta turceasca

de lucy2002 in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2019 | 11422 vizualizari

 

Mi-a placut tare mult aceasta reteta a bloggeritei Ginei Bradea, asa ca m-am hotarat sa o fac si eu, dar am folosit cas in loc de branza sarata.  A iesit super buna si ce-mi place cel mai mult ca o faci imediat nu necesita mult timp de preparare fiind o reteta foarte usoara. Multumesc Gina pentru reteta!
 

 

INGREDIENTE

  • 400 gr foi de placinta
  • 4 oua
  • 600 gr cas de oaie
  • 100 ml ulei
  • 500 ml lapte
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta turceasca:

Am razuit cas pe prima foaie de placinta, dupa care am adunat cu degetele in forma de evantai si am pus-o intr-o tava cu hartie de copt. Am continuat asa pana la ultima foaie. Din oua, lapte si ulei am facut un sos, l-am potrivit de sare si l-am turnat in tava peste foile de placinta. Am dat tava la cuptorul preincalzit la o temperatura de 200 grade C si am lasat-o pana s-a rumenit frumos timp de 35 minute. Se potioneaza cat este calduta.

Se serveste calda....Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

numarati foile de placinta si impartiti cantitatea de branza pentru fiecare foaie in parte

2

eu am razuit casul la ochi pe fiecare foaie dupa cum vedeti si mi-a ajuns la fix

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta turceasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv ciuperci umplute cu crema de branza si legume