Aperitiv placinta cu naut, dovlecei si ardei

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2017 | 4181 vizualizari

 

reteta pentru picnic


Pentru un picnic reusit, ar merge de minune aceasta placintica delicioasa. 

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 g naut din conserva
  • 2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 100 g faina
  • 50 ml ulei de masline
  • ½ ardei gras rosu
  • 3 fire ceapa verde
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta cu naut, dovlecei si ardei:

Cureti dovleceii si morcovii si ii dai pe razatoarea mica si ii storci bine ca sa elimini apa de vegetatie. Tai ceapa rondele si ardeii cubulete.

Intr-un vas, amesteci ingredientele de mai sus. Adaugi sare si piper dupa gust.

Separat bati ouale cu un praf de sare si le adaugi peste compozitia de dovlecei. Adaugi faina cernuta cu praful de copt si amesteci pana se omogenizeaza compozitia. Adaugi uleiul de masline si amesteci apoi torni compozitia in tava tapetata cu unt.

 

Coci placinta la 180°C, in cuptorul preincalzit, pentru 35-40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu naut, dovlecei si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]