Alea altele le gasiti la ingrediente......ceva de seara sa mancam si noi.....
Mai intai punem la fiert cartofii in coaja. Ii lasam sa se raceasca apoi ii curatam si ii taiem cubulete mici. Intr-un castron punem branza rasa pe razatoarea mare, ouale si smantana, presaram piper macinat si amestecam bine. Ceapa o curatam si o taiem marunt. Pieptul de porc in taiem bucatele mai mici. Asezam pe foc tigaia wok, lasam sa se incinga, punem cca 20 ml ulei apoi adaugam ceapa si pipetul de porc, calim cca 20 min. tragem tigaia de pe foc, adaugam cartofii, amestecam, la final adaugam amestecul de branza, oua si smantana. N-am folosit sare pentru ca branza de oaie veche este mai sarata. Am transferat amestecul intr-o forma rotunda de ceramica, 28 cm diametru, am ornat cu cascaval si rosii cherry, am dat tava la cuptorul preincalzit la 180 grade, pentru cca 25-30 min....Se poate servi atat calda cat si rece.....