Aperitiv placinta cu branza

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2017 | 2947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g foi de placinta
  • 400 g telemea
  • 250 g mozzarella
  • 150 g crema de branza
  • 150 g iaurt grecesc
  • 3 lg smantana groasa
  • 5 oua
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita sare
  • piper
  • Pentru uns foile:
  • 200 ml ulei
  • Pentru topping:
  • 150 ml lapte
  • 200 g smantana
  • 1 ou
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta cu branza:

Se marunteste telemeaua cu furculita. Se amesteca cu mozzarella rasa, crema de branza, smantana, iaurtul, 5 oua , bicarbonatul, sare si piper. Daca telemeua este prea sarata, atunci nu mai puneti sare.

Se pregateste o tava cu hartie de copt care se unge cu ulei si se pun 4 foi. Se unge ultima foaie si se pun 10 lg cu varf din compozitia de branza. Se aseaza alte 4 foi, apoi 10 lg  cu varf din amestecul de branzeturi si se repeta pana se termina foile. Pe ultimul strat, se toarna un amestec din lapte, ou, smantana.

Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade C, timp de 45 minute sau pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mirela0911 1

12.06.2017, 12:33

Ce buna e, imi place mult!

cristina1985 1

12.06.2017, 13:59

Ma bucur! Mie mi-a placut mai mult calda, dar se poate consuma si rece.

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 15:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mozzarella, rosii cherry si chives