Umplutura:Ceapa se toaca, se caleste in putin ulei si se adauga carnea tocata. Se lasa pana devine alba ,apoi se pune apa si se fierbe 1 ora si 30 minute. Se presara sare,piper,cimbru uscat ,se aduaga pasta de rosii si boia.Fierbeti inca 30 minute,pana scade sosul.Se lasa la racit,dupa care puneti un ou si amestecati.Apoi, se scurge carnea.
Aluat: se amesteca toate ingredientele,pana rezulta un aluat moale .Se tine la frigider 30 minute.Se imparte aluatul in doua bucati. Fiecare, se intinde intr-o foaie si se decupeaza forme rotunde, le umpleti cu amestecul de carne , putin cascaval ras (eu am avut felii,dar nu va recomand) si le lipiti marginile .Daca nu aveti forme speciale, puteti sa folositi o furculita, pentru margini.
Se ung cu galbenus de ou si lapte ,se presara mac sau susan si se coc in cuptorul preincalzit, timp de 15-20 minute sau pana sunt gata. Desi s-au crapat cateva (probabil am pus prea multa carne sau din cauza cascavalului) , au iesit foarte gustoase.Seamana cu foietajele.