Aperitiv cu sunca si ardei

de cornelia16_2002 in Aperitive / Garnituri, 25 Dec 2009 | 4486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • 300 gr sunca
  • 300 gr cascaval
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingurita bicarbonat stins
  • 1 lingura patrunjel (din plic)/ marar
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu sunca si ardei:

Separam albusele de galbenusuri si le batem pana stau pe bat. Adaugam sunca taiata cubulete, cascavalul ras si ardeiul taiat fasii, faina si galbenusurile frecate cu bicarbonatul stins. Se amesteca bine si apoi punem in compozitie patrunjelul, sarea si piper dupa gust. Se toarna intr-o tava de check unsa si tapetata cu faina. Se coace la foc mediu pana se rumeneste.

Eu pun si patrunjel si marar pt ca noua ne plac amandoua. Daca sunt proaspete sunt mai bune la gust, dar fiind iarna e bine si de la plic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu sunca si ardei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Bucataras 1

25.12.2009, 23:12

Sal, Cornelia, nu te descurci sa pui si foto la retete?

Ligia Bxl 1

16.07.2013, 22:08

cred ca e bun

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Budinca de conopida