Se apropie sarbatorile, asa ca am inceput sa testam diverse preparate, pentru a ne hotari ce punem pe masa. Am pregatit o reteta de aperitiv cu somon afumat, branza si avocado in straturi alternative, folosindu-ne de un cub de inox pentru un aspect deosebit.
Am pregatit o reteta de aperitiv cu somon afumat, branza si avocado in straturi alternative, folosindu-ne de un cub de inox pentru un aspect deosebit.
Am curatat avocado de coaja, am scos samburele si am taiat fructul cubulete. Am stropit cu putin ulei de masline, zeama de lamaie si am presarat un praf de sare. Am amestecat usor.
Crema de branza am pus-o intr-o ceasca, am adaugat sare, marar tocat si ceapa rosie tocata.
Am taiat si fileurile de somon si am trecut la aranjarea aperitivului. Ingredientele au ajuns exact pentru doua portii.
Am folosit un platou dreptunghiular pe care am asezat un cub de inox. Am pus intai cubuletele de avocado, am nivelat, dupa care am adaugat crema de branza si la final somonul afumat.
Am scos cubul usor si am stropit preparatul cu putina zeama de lamaie. Am ornat cu o crenguta de marar.
Aperitivul l-am servit cu paine prajita si sa stiti ca merita pregatit la o masa festiva cu siguranta.
1
in crema de branza se mai poate adauga putina smantana, pentru a o lega mai bine
2
puteti combina crema de branza cu ce vi se pare voua mai potrivit, daca ceapa nu va e pe plac.