Aperitiv cosulete din foietaj

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2018 | 5066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat foietaj
  • 400 g branza telemea
  • 150 g smantana
  • 2 oua
  • 4 bucatele carnat (eu am pus carnat de casa)
  • 50 g masline
  • sare
  • piper
  • seminte susan negru
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cosulete din foietaj:

Carnatii se prajesc, dupa care se taie in bucatele. Se marunteste telemeaua cu furculita si se amesteca cu oua, smantana, maslinele taiate, carnatii taiati, putina sare,piper.

Se intinde putin aluatul foietaj si se taie 16 patratele. Fiecare patratel se pune in forme de briose ( cu hartie de copt ) se pune umplutura si se presara seminte de susan negru. Cine doreste, poate pune si patrunjel verde (eu am pus doar pe cateva si nu aratau asa de bine).

Se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius, timp de 25-30 minute sau pana sunt gata. Se lasa sa se raceasca, dupa care se desprind de hartia de copt. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cosulete din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]