Aperitiv ciuperci umplute cu crema de branza si legume

de katty in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2017 | 5654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci champignon brune mari
  • 150 gr crema de branza cu smantana
  • 1 lingura ulei de masline
  • 120 gr amestec de legume congelat(morcov, mazare, ardei rosu,fasole verde, porumb)
  • 1 ou
  • 70 gr cascaval
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ciuperci umplute cu crema de branza si legume:

In uleiul de masline incins punem legumele si le lasam 2-3 minute la foc iute, amestecand usor, cat sa se dezghete si sa se inmoaie usor. Le dam jos si le lasam sa se raceasca.

Intr-un castron punem branza, oul, legumele, sare, piper, cimbru si 1 lingura de cascaval ras. Scoatem piciorusele de la ciuperci, presaram putina sare in palarii, apoi le umplem cu amestecul format.

Asezam ciupercile intr-o tava pe hartie de copt, presaram deasupra restul de cascaval, apoi le dam la cuptor pana se inmoaie si se rumenesc usor deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ciuperci umplute cu crema de branza si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi la cuptor