Aperitiv chiftelute pe suport de portocala

de Miha in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2010 | 6862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru chiftelute:
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • patrunjel
  • sare si piper
  • In plus:
  • 1 portocala
  • scobitori
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chiftelute pe suport de portocala:

Carnea se toaca impreuna cu ceapa, usturoi, ulei de masline, ou, ierburi si condimente.

Se modeleaza chiftelutele cu mainile umede, apoi se presara cu putin pesmet.

Se prajesc in ulei bine incins, pe ambele parti.

Portocala se decoreaza cu boabe de piper formand o fata. Ideea era cam asa:

    * par din ceapa verde ori patrunjel
    * ochi din piper
    * nas de morcov
    * gura din rosie sau ardei rosu

Eu am folosit doar boabe de piper.

Cu ajutorul unor scobitori prindem chiftelutele in portocala.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chiftelute pe suport de portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Miha 1

17.01.2010, 22:19

Mai urmeaza sa ma arati cu degetul.

Bucataras 1

17.01.2010, 22:33

erai la reteta zilei, in stinga portocala, in dreapta Miha (am specificat doar )

Miha 1

17.01.2010, 22:37

Asaaa...nu care cumva sa ma confunde careva cu portocala.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu crema de branza si jeleu de castravete