Aperitiv chiftele de orez cu miez de cascaval

de mady90 in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2018 | 3040 vizualizari

 

Sunt delicioase si usor de preparat. Si mai ales, te ajuta sa reciclezi pilaful ramas nemancat.

 

INGREDIENTE

  • 8 linguri pilaf
  • 1-2 catei usturoi
  • pesmet
  • 2 oua
  • 200 gr faina
  • sare, piper, nucsoara
  • 50 gr cascaval ras
  • 1 felie cascaval pt pus in interior
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chiftele de orez cu miez de cascaval:

Intotdeauna, cand gatesc pilaf, fac si cateva chiftelute de orez.

Din pilaful racit iau cateva linguri de orez (cam o lingura la o chiftea), adaug 1-2 catei de usturoi, sare, piper, nucsoara, 1 ou, cascaval ras si putina faina cat sa lege si formez chiftele, bag in mijloc putin cascaval sau branza (optional).

Guguloaiele astfel formate le dau prin ou, faina si pesmet si le prajesc in ulei incins. Uneori, cand nu am chef, nu le mai panirez, le pun cu lingura direct in ulei incins. Sunt bune si asa, dar bestiale sunt panirate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chiftele de orez cu miez de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec sarat, cu sunca si telemea