Aperitiv chec din carne, ciuperci si ardei gras

de dantes in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2020 | 3293 vizualizari

 

Un aperitiv gustos care poate inlocui un fel principal

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc 600 g
  • ciuperci champignon 200 g
  • ardei gras rosu 1 buc
  • pesmet 30 g
  • ou 1 buc
  • sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec din carne, ciuperci si ardei gras:

Ceafa de porc se toaca cu masina de tocat carne la care am montat sita cu gauri mici.

Ardeiul gras si ciupercile Champignon se taie in cubulete mici.

Amestecam carnea cu ciupercile, ardeiul gras, pesmetul si oul. Framantam bine compozitia aceasta si o condimentam cu sare si piper dupa gust.

Tapetam o tava de chec cu hartie de copt, punem compozitia in tava, o nivelam si o introducem in cuptor la 180°C pentru 35 minute.

Cand este gata copt, lasam sa se raceasca si numai dupa ce s-a racit, il taiem in felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec din carne, ciuperci si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu broccoli