Aperitiv chec din carne, ciuperci si ardei gras

de dantes in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2020 | 3828 vizualizari

 

Un aperitiv gustos care poate inlocui un fel principal

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc 600 g
  • ciuperci champignon 200 g
  • ardei gras rosu 1 buc
  • pesmet 30 g
  • ou 1 buc
  • sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec din carne, ciuperci si ardei gras:

Ceafa de porc se toaca cu masina de tocat carne la care am montat sita cu gauri mici.

Ardeiul gras si ciupercile Champignon se taie in cubulete mici.

Amestecam carnea cu ciupercile, ardeiul gras, pesmetul si oul. Framantam bine compozitia aceasta si o condimentam cu sare si piper dupa gust.

Tapetam o tava de chec cu hartie de copt, punem compozitia in tava, o nivelam si o introducem in cuptor la 180°C pentru 35 minute.

Cand este gata copt, lasam sa se raceasca si numai dupa ce s-a racit, il taiem in felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec din carne, ciuperci si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv