Aperitiv cartofi fripti cu parmezan si usturoi

de artyandra in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2017 | 2810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi albi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1/2 căni parmezan ras
  • 3 căței de usturoi, mărunțit
  • 1/2 linguriță oregano
  • 1/4 linguriță sare grunjoasă
  • 1/4 linguriță piper
  • pătrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cartofi fripti cu parmezan si usturoi:

Preincălzește cuptorul. 

Se va unge o hârtie pergament, cu puțin ulei de măsline.

Într-un bol mare, se pot pune cartofii tăiați cubulețe și spălați; deasupra se adauga cele două linguri de ulei de măsline, parmezanul ras și usturoiul mărunțit. 

Se amestecă foarte fin cu o lingură de lemn. 

Se vor pune cartofii în tavă, nivelați. Se presară sarea grunjoasă și piperul peste cartofi. Se presară puțin pătrunjel tocat.

Se introduce tava în cuptor, pentru 30-35 minute.

Servește cald cu pătrunjel deasupra.

  

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cartofi fripti cu parmezan si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu ton si cascaval Delaco