Aperitiv budinca de dovlecei cu telemea

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2017 | 3488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 150 g telemea
  • 3-4 linguri făină
  • 1 legătură ceapă verde
  • 4 ouă
  • piper
  • 2 linguri de pesmet
  • Unt pentru uns vasul
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv budinca de dovlecei cu telemea:

Cureți dovleceii și îi dai pe răzătoarea mică. Tai ceapa rondele. Dai pe răzătoare și brânza telemea.
Într-un bol, mixezi ouăle, apoi adaugi dovleceii (scurși de zeamă), ceapa și telemeaua, iar la final, făina și amesteci până când se omogenizează compoziția.

Torni compoziția într-un vas termorezistent, uns cu unt și tapetat cu pesmet. Introduci vasul în cuptorul încins până se rumenește ușor (aproximativ 40 de minute).

Se lasă să se răcorească puțin și se servește.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv budinca de dovlecei cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]