Aperitiv briose cu ciuperci

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2017 | 5114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 3 oua
  • 200 ml iaurt
  • 250 g faina
  • sare
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g ciuperci
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu ciuperci:

Freci untul (aflat la temperatura camerei) cu ouale si sarea si adaugi jumatate din faina cernuta cu praful de copt si apoi mixezi usor. Adaugi iaurtul si apoi adaugi si restul de faina si amesteci cu miscari de jos in sus. Adaugi ciupercile taiate bucatele si omogenizezi compozitia. Torni aluatul in formele unse cu unt si le introduci in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 35-40 de minute, pana cand se rumenesc frumos si trec testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]