Aperitiv bagheta umpluta in crusta de bacon

de anuta in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2019 | 2149 vizualizari

 

retete pentru mese in familie
Un aperitiv foarte simplu, aspectuos si foarte delicios!

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta paine, nu foarte proaspata
  • 3 oua
  • 1 ceapa verde
  • o mana de mazare fiarta si scursa
  • 1 legatura mica de marar
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 200 g cascaval ras,
  • 100 g bacon feliat, uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bagheta umpluta in crusta de bacon:

Taiem capetele baghetei, o taiem in 2 jumatati si apoi pe lung. Scoatem o parte din miez, lasand pe coaja cca 0,5 cm.

Preparam o omleta in tigaia incinsa cu un strop de ulei de masline, calind iute ceapa taiata fin, adaugand ouale batute spuma cu un praf de sare, piperam, adaugam mararul verde si mazarea verde. Intoarcem omleta si pe partea negatita, presaram cascavalul ras, apoi o scoatem pe un platou si rulam strans.

Taiem ruloul din omleta in doua si punem in mijlocul fiecarei bucati de bagheta scobita, strangem usor si le infasuram in feliile subtiri de bacon crud. Le asezam una langa alta intr-o forma de chec, le acoperim cu o folie de aluminiu si lasam 10 minute in cuptorul incins, indepartam folia si mai lasam 5 minute la foc potrivit. Se feliaza dupa ce s-au racit un pic .Este un aperitiv plin de savoare si culoare, usor de preparat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bagheta umpluta in crusta de bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu salam uscat si cascaval