Antricot de manzat cu sos gorgonzola

de silvi0ara in Vita, 13 Apr 2010 | 8172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 antricoate de manzat
  • 30g unt
  • 250g smantana pentru gatit
  • 2 linguri smantana normala
  • 20g faina
  • 150g branza gorgonzola
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Antricot de manzat cu sos gorgonzola:

Antricoatele se taie mai gros si se fac la gratar,sau la tigaie in putin unt.
Separat se face sosul:se topeste untul intr-o craticioara, apoi se adauga smantana pentru gatit plus cele 2 linguri de smanta amestecata cu faina,care se adauga in untul topit. Cand este aproape legat sosul, se adauga branza gorgonzola taiata cubulete,se potriveste de sare si piper si se amesteca bine pana se topeste branza.
Se toarna sosul peste antricoatele de manzat.Se poate folosii la fel de bine si muschiul de vita,care este mult mai fraged.

Se serveste cu legume sote, sau ciuperci la gratar

 

 



.

Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de manzat cu sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Sylvia 1

13.04.2010, 17:54

5 furculite si de la mine, excelent arata, foarte frumoasa prezentare.

silvi0ara 1

13.04.2010, 18:06

Multumesc frumos pentru aprecieri.Va astept cu mare drag la masa.

nadina73 1

14.04.2010, 00:52

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de antricot cu cartofi la cuptor