Anghinare cu jamon iberico

de vik in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2010 | 5817 vizualizari

 

un aperitiv delicios pentru iubitorii de anghinare

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati de anghinare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 gr. jamon iberic ( sau prosciuto di parma)
  • 4 dinti de usturoi in coaja
  • 2 linguri sos de soia
  • sare dupa gust
  • optional lamaie pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Anghinare cu jamon iberico:

se curata anginarea, se taie felii,se taie jamonul in fasii subtiri.

Intr-o tigaie incinsa se adauga uleiul de masline, anghinarea , jamonul si dintii de usturoi.

Se prajesc la foc mare pana cand anghinarea se inmoaie,se adauga sarea si dupa ce se trage de pe foc, se adauga soia.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Anghinare cu jamon iberico" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

camic 1

16.07.2010, 15:15

Am degustat anghinarea si jambonul in Spania.....am devenit fan anghinare....iar jambonul il prefer semicrud.

Super reteta, pacat ca aici, acasa, nu o pot pune in practica....dar poate dau o comanda la prieteni .

epurasha2bb 1

16.07.2010, 16:41

ce mi-ar placea sa gust!

adry88 1

18.05.2011, 21:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]