Ananas cu sos caramel

de alldaycooking in Dulciuri, 20 Apr 2011 | 6587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ananas
  • 12 linguri de fructoza (zahar)
  • 1 cubulet unt
  • nuci
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ananas cu sos caramel:

Ananasul se curata si se feliaza. Intr-o tigaie am presarat fructoza si am lasat la foc mic pentru a se carameliza. In momentul cand fructoza s-a topit fara a incepe sa se inchida la culoare, am adaugat ananasul. Am lasat fiecare felie de ananas cate 3 minute pe fiecare parte sa se inmoaie putin. Am scos ananasul pe farfurie, iar in tigaia cu caramel am adaugat cubuletul de unt. Am presarat nuca peste ananas si apoi am turnat sosul de caramel deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ananas cu sos caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere caramelizate