Ananas caramelizat

de meosiris in Dulciuri, 2 Aug 2009 | 7324 vizualizari

 

Recipe by Isabela

 

INGREDIENTE

  • 1 ananas mai marisor pentru ca ador acest fruct
  • miere
  • scortisoara
  • frisca.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ananas caramelizat:

-Se curata ananasul apoi se taie pe lung in patru bucati si se curata cotorul.
-Fiecare bucata se unge cu miere si se presara cu scortisoara dupa gust,apoi deasupra se pune o folie si se tine la frigider 2 ore pentru marinat.
 -Se unge grillul cu putin ulei apoi se incinge si se pun bucatile de ananas.
 -Se lasa sa prinda o culoare maronie...
 -...apoi se scoate si se lasa sa se raceasca putin si se serveste in felii,alaturi de frisca.Foarte aromat si gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ananas caramelizat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de prajitura Carpati