A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Paste cu sos de branza si ciuperci

Postat de: Valclaudia in Paste

Curatam si spalam legumele. Morcovul se trece pe razatoarea cu ochiuri mari, ceapa se taie cubulete, coditele ciupercilor se toaca marunt. Sotam toate aceste legume in 2 linguri de ulei timp...Citeste continuarea

Perisoare si oua posate in piure de...

Postat de: merisor67 in Mancaruri cu carne

Am pus 4 oua, pentru ca atatea persoane suntem la masa, pentru a doua zi, ouale le-am preparat separat. Incepem cu prepararea perisoarelor. Amestecam carnea tocata cu ceapa trecuta prin...Citeste continuarea

Prajitura cu iaurt si cafea

Postat de: reisnaor_2006 in Prajituri

Se bat ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Se adauga zaharul si se mixeaza pana devin ca o crema. Adaugam apoi pe rand margarina la temperatura camerei, iaurtul,esenta de rom ...Citeste continuarea

Parjoale crocante de vitel

Postat de: mihaelar63 in Vita

Se amesteca carnea tocata cu un ou , pesmet , sare , pasta de ardei , ceapa verde si patrunjel verde . Se formeaza in palme parjoale [ ca chiftelele dar mai ovalizate si aplatizate ]. Se dau...Citeste continuarea

Pastrav cu rosii si portocale

Postat de: ianculubita in Pastrav

Pestele curatat, spalat, uscat, condimentat cu sare si piper se pune in tigaia cu ulei incins si se tine cate 1 min.pe fiecare parte; se adauga in tigaie patrunjelul tocat marunt ,coaja rasa si...Citeste continuarea

Placinta cu carne de pui

Postat de: AnyCostescu in Pui

Se pun ingredientele pentru aluat intr-un bol si se framanta un aluat compact.Lasam la cald  pentru minim 30 minute. ARdeiul gras se curata de seminte si se toaca cubulete.Morcovul se...Citeste continuarea

Placinta si melci cu mere (de post)

Postat de: rhapsody in Dulciuri

Sirop zahar ars:    Prepari siropul punand zaharul cu 50 ml apa intr-o cratita cu fund dublu. Amesteci si lasi pe foc pana cand zaharul este complet dizolvat si capata culoare...Citeste continuarea

Paste umplute cu branza

Postat de: ianculubita in Paste

Se fierb pastele (nu toate pentru ca se lipesc intre ele), 2-3 min, se scot, se trec prin jet de apa rece apoi se lasa deoparte; se amesteca ricotta cu mazare, sare, piper, ouale fierte si date pe...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca si ciocolata

Postat de: ela in Prajituri

Albusurile le batem spuma cu un praf de sare pana se intaresc,apoi adaugam treptat zaharul si batem bine in continuare.Faina o amestecam cu nuca macinata,praful de copt si de amoniu si o adaugam...Citeste continuarea

Piept de pui in sos alb cu tarhon

Postat de: simona72 in Pui

Pieptul de pui se spala, se tamponeaza cu hartie de bucatarie, se taie cubulete si se marineaza in sare, piper si ulei de dovlec. Se amesteca ingredientele si se lasa 15 minute la marinat. Intre...Citeste continuarea

Piper din seminte de papaia

Postat de: ianculubita in Conserve

Se taie fructele in jumatati, cu o lingurita se scot semintele, se spala de pulpa care sta agatata de ele, se pun apoi in tava pe hartie de copt si se da tava la cuptor, la foc mic, cu usa...Citeste continuarea

Prajitura pufoasa cu ananas si nuca...

Postat de: ilinca_rox in Dulciuri

Cu ajutorul mixerului batem albusurile spuma, ca pentru bezea. Apoi adaugam zaharul si amestecam pana se topeste. Turnam si uleiul in compozitie si mixam inca putin. Adaugam faina si praful de...Citeste continuarea

Pui in lapte cu scortisoara

Postat de: simona72 in Pui

Pentru aceasta reteta se foloseste puiul intreg. Eu am avut un pui destul de marisor si cu siguranta ne-ar fi ramas si pentru a doua zi. Pentru ca am vrut sa reduc si timpul de preparare si sa fac...Citeste continuarea

Piersici umplute cu crema de branza

Postat de: JulyCris in Dulciuri

Scoatem piersicile din compot si le punem intr-o sita la scurs. Intre timp ne ocupam de crema. Amestecam branza dulce cu iaurtul si zaharul si amestecam energic pana obtinem o crema omogena....Citeste continuarea

Prajitura cu mere de post

Postat de: getix in Dulciuri

Aluatul 1: Se cerne aproximativ 500 g faina, se adauga drojdia, zaharul vanilat si sare si se amesteca toate ingredientele. Apa se incalzeste usor apoi se adauga peste ingredientele...Citeste continuarea

Păstrăv la cuptor în folie

Postat de: elucubratiiculinare in Pastrav

Încălzim cuptorul la 220 grade C. Pregătim 2 folii. Eu am preferat de data aceasta hârtie pergament în locul foliei de aluminiu. Stropim cu ulei folia, așezăm un...Citeste continuarea

Prajitura cu crema

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Se separa ouale. Albusurile cu un praf de sare se bat tare. Se adauga zaharul tos si zaharul vanilat si se mixeaza pana se obtine un amestec tare si lucios. Se adauga galbenusurile si...Citeste continuarea

Prăjitura Rudy

Postat de: diaconta in Prajituri

Mai întâi am pregatit coca pentru foi deoarece va trebui sa stea la congelator cât timp pregatim umplutura. Am mixat margarina (sau untul)moale cu zaharul,am adaugat...Citeste continuarea

Prajitura cu lamaie

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri. Peste albusuri punem un  praf de sare si mixam la viteza mare pana obtinem o spuma pufoasa. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul (7 linguri), praful de...Citeste continuarea

Prajitura cu ananas

Postat de: deyutzky in Prajituri

Intr-un vas punem ouale, zaharul, zaharul vanilat si sarea si mixam pana cand ouale isi dubleaza volumul. Adaugam treptat uleiul si iaurtul si mixam. Se toarna in ploaie faina amestecata cu...Citeste continuarea

Pomana porcului

Postat de: AdrianUdrea in Porc

Nu am cantarit ingredientele, pentru ca nu exista cantitati fixe pentru aceasta mancare, trebuie doar sa fie si grasime, din care sa rezulte jumari si carne slaba, sau impanata cu grasime. Iar...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de vanilie si...

Postat de: postavaru in Prajituri

Pentru foaie mixam albusurile spuma cu un praf de sare apoi adaugam treptat zaharul si mixam pana cand luceste. Adaugam pe rand galbenusurile si mixam dupa fiecare iar apoi adaugam apa. Amestecam...Citeste continuarea

Pate din ficat de pui - varianta...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Ficățeii spălați și curățați de eventualele vinișoare verzui, se pun la gătit într-un vas cu nonaderent, cu grăsimea de gâscă (dacă nu aveți puteți folosi unt grasime...Citeste continuarea

Prajitura Gherman Schmith

Postat de: babi5 in Prajituri

Faina se pune cernuta intr-un castron, se amesteca cu praful de copt, apoi frecam bine intre palme faina cu 250 gr unt. Adaugam 200 gr zahar praf, 1 zahar vaniliat, esenta de lamaie si...Citeste continuarea

Pasta de avocado cu branza si masline

Postat de: andaoana in Aperitive / Garnituri

Avocado bine copt il desfacem si il curatam intr-un bol , il stropim cu zeama de lamaie ca sa nu se oxideze si cu ajutorul unei furculite il zdrobim bine . Adaugam branza  zdrobita...Citeste continuarea

Pui in lapte

Postat de: merisor67 in Pui

In reteta originala mai era si ulei de masline, eu nu am mai folosit pentru ca puiul a fost gras si am separat putina grasime de pe el. Peste puiul bine spalat, presaram sare si piper si il...Citeste continuarea

Pachetele cu branza si cascaval

Postat de: andaoana in Aperitive / Garnituri

Untul se topeste . Branza feta o zdrobim cu degetele , adaugam cascavalul razuit, ceapa taiata cat mai marunt , pudra de usturoi , piperul si ouale si omogenizam . Foile de placinte se taie...Citeste continuarea

Pilaf de orez cu pui si legume

Postat de: claudiaO in Pui

Pulpele de pui le spalam si le taiem in 2. Tocam ceapa marunt si o punem la calit in uleiul incins impreuna cu carnea, pana devine transparenta.Morcovul il curatam si il dam pe razatoarea cu...Citeste continuarea

Pulpa de porc la tava cu cartofi

Postat de: reisnaor_2006 in Porc

Bucata de pulpa o taiem fasii mai groase pe care le condimentam,le stropim cu uleiul de masline si o tinem in bait 30 de minute. Asezam carnea in tava,turnam peste zeama lasata de la carne si...Citeste continuarea

Pui grill

Postat de: margo in Pui

Puiul se spala si se usuca bine.Din ingredientele de mai sus se pregateste un sos cu care se unge puiul peste tot.Restul,se toarna peste pui.Se pune puiul intr-un vas,se acopera cu un capac si se...Citeste continuarea

Pogacele cu branza

Postat de: margo in Aperitive / Garnituri

 Drojdia se amesteca cu un pic de faina,laptele caldut si zaharul.Se lasa la cald pana incepe sa creasca. Intr-un vas se pune faina,ouale,sarea si se adauga...Citeste continuarea

Pate din Ficat de Pui

Postat de: mirciss25 in Aperitive / Garnituri

  Se fierbe ficatul pentru aproximativ 10-15 minute impreuna cu foile de dafin. Bagam ficatul intr-un blender impreuna cu untul, condimentele si 75ml din apa in care au fiert, si se...Citeste continuarea

Placinta cu branza dulce si stafide

Postat de: reisnaor_2006 in Dulciuri

Aluatul il facem amestecand faina cu margarina la temperatura camerei,zaharul si smantana.La inceput cand framantam aluatul este faramicios,adaugam 2-3 stropi de ulei si framantam pana se...Citeste continuarea

Parjoale by gaby

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Carnea de tocat se amesteca cu oul,condimentele,ceapa tocata marunt,morcovul dat pe razatoarea mare,ardeiul gras tocat cuburi(este optional). Cartoful se da pe razatoarea mare si se lasa cateva...Citeste continuarea

Paste cu sos de ton

Postat de: yoli86 in Penne

1.Se face sosul de ton, prin urmare se pune in mixer: ceapa,morcovul,telina verde,patrunjelul taiate bucati si se mixeaza.Se pun intr-o cratita medie cu jumatate de lingura de ulei de masline si...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de iaurt

Postat de: Bunica in Prajituri

Blatul Separa albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixezi cu un praf de sare pana stau pe teluri. Pune apoi zaharul cate o lingura mixand in continuare. Adaugi aromele. Scoti...Citeste continuarea

Placinte cu cartofi

Postat de: babi5 in Mancaruri de post

Prima data punem faina intr-un castron , facem  o adincitura, punem lingura de zahar si sarea (1 lingurita). Punem si cubul de drojdie si un pahar cu  apa calduta si facem o maia...Citeste continuarea

Pasta de fasole pastai cu morcov si...

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Fasolea pastai se scurge de zeama si se paseaza cu blenderul.Se poate lasa la scurs dupa ce am pasat fasolea. Morcovul se curata de coaja,se da pe razatoarea mare si se amesteca cu usturoiul...Citeste continuarea

Placinta cu spanac si branza

Postat de: Criss in Dulciuri

Drojdia se freaca cu zaharul pana se lichefiaza. Se adauga 1 lingurita apa calda si se lasa sa creasca.  Separam albusul de galbenus de la un ou ( galbenusul se foloseste pentru uns deasupra...Citeste continuarea

Placinta cu carne

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

drojdia se lichefiaza amestecand-o cu sarea si zaharul. Adaugam laptele caldut,faina proaspat cernuta si framantam aluatul. La final adaugam 1-2 linguri de ulei, sa nu se mai lipeasca...Citeste continuarea

Pizza din aluat negru cu branzeturi...

Postat de: Valclaudia in Pizza

Punem intr-un bol drojdia, sarea si zaharul. Adaugam apa calduta, faina de in, semintele de in si uleiul. Amestecam, apoi adaugam faina proaspat cernuta. Trebuie sa obtinem un aluat...Citeste continuarea

Placinta cu dovleac si nuci

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Am pus ingredientele pt aluat in cuva masinii de paine, doar cat sa le framante, apoi am transferat aluatul intr-un castron si am pus intr-un loc caldut sa creasca. Am acoperit castronul cu un...Citeste continuarea

Panna cotta cu jeleu de mango

Postat de: privatelaura in Retete diabetici

Gelatina o punem la hidratat in cateva linguri de apa.   Alegem fructe bine coapte, moi; le curatam, le taiem felii si le punem intr-un vas. Daca doriti, puteti adauga indulcitor, desi...Citeste continuarea

Prajitura cu foi si gem de capsune...

Postat de: rhapsody in Mancaruri de post

1. Preincalzesti cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Amesteci zaharul cu apa calda pana cand se dizolva in mare parte. Adaugi uleiul si amesteca bine. 3. Pui 400 g faina intr-un bol, adaugi...Citeste continuarea

Prajitura Rudy

Postat de: claudiaO in Prajituri

Mai intai pregatim aluatul: faina, zaharul, cacaoa, praful de copt si esenta de vanilie le amestecam pe toate intrun castron; adaugam untul moale,galbenusurile si framantam cu putina apa...Citeste continuarea

Prajitura cu mere, caramel si afine...

Postat de: simona72 in Prajituri

Pentru inceput ne ocupam de mere si caramel: se spala merele, se sterg cu prosop de bucatarie. Daca vreti puteti sa le curatati de coaja, eu le-am preferat cu tot cu coaja si am indepartat doar...Citeste continuarea

Pui cu smantana

Postat de: Bunica in Pui

Pieptul de pui se spala si se pune la fiert,spumuindu-se cand e cazul. Dupa ce a fiert pieptul de pui se lasa sa se raceasca,se scoate de pe os si se taie in cuburi . Intr-o cratita se pune...Citeste continuarea

Pachetele cu carne de porc (Reteta...

Postat de: Papalapap in Porc

Taie carnea în bucățele de dimensiuni medii (1) (dacă ai cumpărat cotlete, îndepărtează mai întâi carnea de pe os). Împachetează apoi fiecare bucată...Citeste continuarea

Prajitura cu branza dulce

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Aluatul: Intr-un bol se pune faina amestecata cu praful de copt, untul taiat cubulete, zaharul si zaharul vanilat si oul. Se amesteca intai cu varful degetelor apoi se framanta pana obtinem un...Citeste continuarea

Prajitura cu mure si bezea

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Albusurile cu un praf de sare le batem spuma tare.Galbenusurile cu zaharul si margarina le mixam bine pana se topeste zaharul,apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.La final...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]