A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pastrav cu rosii si grapefruit la...

Postat de: gurita_ta2005 in Pastrav

Fiecare bucata de pastrav se clateste cu apa rece,se usuca cu hartie tip servet,se condimenteaza pe fiecare parte.inclusiv inauntru.Rosia o taiem cubulete,se condimenteaza cu sare si piper,adaugam...Citeste continuarea

Paste din faina de malai cu carne...

Postat de: panacris in Paste

Puiul curatat si splata se pune la fiert in oala minune, cu apa si putina sare, cca. 60 de minute. Dupa ce s/a fiert, se scoate carnea, (zeama se pastreaza ptr o supa cu galuste!), si se...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu alune

Postat de: medioto59 in Mancaruri cu carne

Carnea de pui  se curata , se spala , se lasa la scurs si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Intr-o tigaie incinsa in care am pus ulei  prajim bine pulpele de pui.  pe...Citeste continuarea

Pandişpan cu caise

Postat de: diaconta in Prajituri

Am cântarit ouale(ma amuza faza asta) si le-am separat. Galbenusurile le-am mixat cu zaharul si am adaugat pe rând cele 8 linguri de apa. Am pus uleiul câte putin...Citeste continuarea

Penne cu ardei si mozzarella

Postat de: caroline in Paste

intr-o tigaie cu uleiul incins se caleste ceapa tocata fin si ardeii taiati fisii...se adauga busuiocul,sare,piper,usturoiul zdrobit si se lasa inca 2 minute la calit. pastele se fierb intr-o...Citeste continuarea

Paste reci cu mozzarella si rosii...

Postat de: caroline in Paste

intr-o oala se pune apa la fiert. cind aceasta fierbe ,se pune sare si se adauga pastele care se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. cind sunt fierte ,se scurg de apa si se lasa sa se...Citeste continuarea

Piept de pui"shangay"

Postat de: Monica1997 in Pui

Se spala si se feliaza pieptul de pui,bucatelele se pot taia dupa preferinta. Se bat cele 3 oua,se adauga faina,apa si smantana dupa gust si  cat vrem sa fie de consistent sosul. Se inmoaie...Citeste continuarea

Piept de pui in sos de ciuperci si...

Postat de: merisor67 in Sosuri

Am tocat ceapa si usturoiul si le-am pus la inabusit cu ulei de masline si putina apa. Am adaugat ciupercile taiate marunt, ardeiul si am completat sosul cu zeama de la ciuperci. Pentru ca am...Citeste continuarea

Paste chinezesti cu ciuperci si alge

Postat de: Mirela_Tilvescu in Paste

Intr-un wok se incinge uleiul de masline,apoi se pune ceapa taiata in rondele si usturoiul si se calesc cateva minute.Intre timp se taie mocovul in fasii subtiri si se pune peste...Citeste continuarea

Prajitura cu cacao

Postat de: danaioana in Prajituri

Se bat galbenusurile cu zaharul pana ce acesta se topeste, intre timp intr-un vas se pune faina, praful de copt si cacaua si se amesteca usor. Peste galbenusuri se adauga margarina si laptele,...Citeste continuarea

Paste cu pui in sos, la cuptor

Postat de: rocsi_1612 in Paste

Spalam pieptul de pui si il tamponam cu un servet. Il taiem fasii lunguiete, apoi cubulete potrivit de mari. Intr-o tigaie punem uleiul la incins. Punem bucatile de pui si le rumenim putin...Citeste continuarea

Paine cu seminte si rozmarin

Postat de: alldaycooking in Piine

Faina amestecata cu putina sare am pus-o intr-un castron si la nijlocul acesteia am facut o gropita in care am pus drojdia maruntita. Peste drojdie am adaugat fructoza si 100 ml apa calduta. Am...Citeste continuarea

Paine de casa

Postat de: merisor67 in Piine

Facem maiaua in felul urmator:punem laptele pe foc, frecam drojdia cu mierea pana se dilueaza drojdia si adaugam laptele caldut, apoi o mana de faina, omogenizam, acoperim si lasam la crescut 10'....Citeste continuarea

Pachetele cu branza si merisoare ,...

Postat de: mihaelar63 in Dulciuri

Am amestecat branza cu ou , merisoare , zahar vaniliat , zahar si putina sare . Am impartit o foie de placinta in patratele egale si am pus umplutura de branza formand pachetele gen...Citeste continuarea

Pasta de pate cu gogosari

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Se desfac conservele de pate si se mixeaza cu untul si branza topita. De multe ori folosesc chiar crema de unt cu marar sau crema de branza cu marar. Se adauga pe rand mustarul, ardeiul tocat...Citeste continuarea

Prajiturele cu fulgi de ovaz si...

Postat de: alldaycooking in Prajituri

Untul l-am topit in cuptorul cu microunde timp de cateva secunde.  L-am amestecat apoi cu zahar brun, fulgi de ovaz si ou. Am amestecat foarte bine si am obtinut o coca moale si lipicioasa....Citeste continuarea

Prajitura cu lapte condensat

Postat de: gatiticuspor in Prajituri

Intr-un bol incapator mixati la viteza mica laptele condensat, ouale, untul la temperatura camerei, zaharul vanilat si praful de sare. Amestecati faina cu praful de copt si bicarbonatul...Citeste continuarea

Pui cu lămâie şi usturoi la cuptor

Postat de: madi_marin in Pui

Aripioarele se curăţă, se spală, apoi se şterg de apă. Se punh într-un castron, se ung cu ulei  şi se presară cu condimente, sare şi piper. Se pregăteşte o tavă cu puţin...Citeste continuarea

Pasta de ton maruntit cu...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Se taie conserva de ton se rastoarna intr-o sita si se lasa la scurs. Ceapa si usturoiul si ardeiul se toaca marunt si se pun in bolul in care vom lucra. Castraveciorii se toaca marunt, se...Citeste continuarea

Pancove de post cu dulceata de capsuni

Postat de: mon in Dulciuri

 Intr-un vas punem drojdia, sare, zahar, coaja rasa de lamaie. Adaugam apa calduta, amestecam pana se omogeniziaza si punem faina cat cuprinde. In timp ce framantam punem si putin ulei (2...Citeste continuarea

Prăjitură cu prune

Postat de: madi_marin in Prajituri

Albuşurile se bat spumă tare cu un praf de sare şi se lasă deoparte. Gălbenuşurile se mixează bine cu zahărul, apoi se adaugă uleiul, laptele, făina cernută cu praful de copt,...Citeste continuarea

Perișoare ca la Konigsberg

Postat de: elucubratiiculinare in Vita

Amestecăm carnea tocată cu chifla înmuiată în apă și stoarsă, cu ceapa tocată mărunt și pătrunjelul tocat. Condimentăm cu sare, piper proaspăt măcinat și praful de...Citeste continuarea

Prajiturele cu ciocolata

Postat de: alldaycooking in Prajituri

Ciocolata rupta bucatele am topit-o in cuptorul cu microunde impreuna cu uleiul. Am amestecat bine ciocolata pentru a nu ramane bucatele intregi, apoi am adaugat extractul de vanilie, oul si...Citeste continuarea

Platou de vara

Postat de: merisor67 in Salate

Se taie legumele in felii rotunde(pentru aspect) si se amesteca in bol. Se mai amesteca cu ele maslinele cascavalul si sunca presata, acestea nu prezinta riscul de a se sfarama. In final se...Citeste continuarea

Parpadelle cu muschiulet afumat

Postat de: mihaelar63 in Paste

Pastele se fierb 6-7 minute respectand indicatiile de pe ambalaj . Caliti ceapa curatata si tocata in ulei , adaugati si muschiuletul feliat, ardeiul Kapia cubulete si rrosiile tocate ....Citeste continuarea

Prajitura cu piersici

Postat de: miremirc in Prajituri

Pregatim maia : drojdia proaspata o amestecam cu 2 lg zahar (din cele 85 g) pana se lichefiaza, adaugam peste ea putin lapte caldut si 2 lg faina. Amestecam pentru omogenizare si lasam 10-15...Citeste continuarea

Paste cu lapte si branza

Postat de: panacris in Paste

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp se tapeteaza un vas termorezistent cu margarina si fulgi de proumb. Ouale se bat energic, adaugandu-se laptele si telemeaua...Citeste continuarea

Prajitura cu mar si scortisoara

Postat de: timea in Prajituri

Se separa albusurile de galbenus. Albusurile se bat spuma cu mixerul apoi se adauga zaharul. Galbenusurile se pun intr-un bol si se amesteca cu praful de copt si zaharul vanilat apoi se adauga...Citeste continuarea

Pui cu varza la cuptor

Postat de: alldaycooking in Pui

Pe jumatatea de pui am pus bucatele de unt si am presarat mixul lamaie si piper si putin cimbru. Am acoperit tava cu pui cu hartie de copt si am introdus in cuptor la 200 grade Celsius. Dupa 30-35...Citeste continuarea

Prajitura cu fructe si bezea

Postat de: alldaycooking in Prajituri

Untul l-am topit in microunde timp de 30 de secunde, apoi l-am amestecat cu fructoza. Am adaugat galbenusurile si am omogenizat compozitia. Am pus iaurtul si faina impreuna cu praful de...Citeste continuarea

Prajitura cu branza si merisoare

Postat de: alldaycooking in Prajituri

Pentru coca am amestecat ingredientele enumerate si am obtinut un aluat elastic pe care l-am lasat la rece pana cand am pregatit umplutura. Branza de vaci am amestecat-o cu cele 2 oua, fructoza,...Citeste continuarea

Plăcintă Dobrogeană

Postat de: elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri

Foile din comerț sunt congelate, așa că trebuie să se lase peste noapte în frigider să se decongeleze lent. Plăcinta dobrogeană din câte știu eu, se face numai în tavă...Citeste continuarea

Piure de spanac cu costita afumata...

Postat de: merisor67 in Mancaruri cu carne

Am spalat costita, am taiat-o si am pus-o la fiert pentru a-i mai lua din afumatura. Cand a dat apa in clocot am scurs-o si am pus-o din nou la fiert in alta apa. Ceapa impreuna cu ardeiul si...Citeste continuarea

Paste cu mozzarella Granarolo

Postat de: dantes in Spaghete

Se fierb pastele(de care doriti) al dente,se taie usturoiul felii subtiri si se caleste in ulei de masline. Se toarna deasupra pastele bine scurse de apa si se condimenteaza dupa gust cu...Citeste continuarea

Placinta de cartofi si ceapa

Postat de: timea in Aperitive / Garnituri

- se curata ceapa si cartofii si batem ouale intr-un bol - ceapa se taie felii si se pune usor la calit in unt / margarina - se ia un vas rotund termorezistent sau o tava rotunda...Citeste continuarea

Paste cu peste si creveti

Postat de: cristeena20 in Fructe de mare

- punem la fiert in apa rece pestele asa rondele  si congelat adaugand in apa sare, piper boabe, coriandru-3-4 crengute..ulei de masline. Lasam la fiert cam 3 min ,,sa nu fiarba prea mult....Citeste continuarea

Prajitura foietaj cu prune

Postat de: Zamfira in Prajituri

Intindem foietajul, il portionam (la ce dimensiune dorim noi), deasupra asezam prunele fara samburi. Presaram zahar tos si scortisoara din belsug, apoi acoperim cu smantana. Timp de coacere 30...Citeste continuarea

Papara cu flori Benedict

Postat de: alba_zori in Aperitive / Garnituri

Simplu si rapid. Punem florile curatate la fiert, apoi le scoatem cu o paleta, le punem intr-o tigaie incapatoare si cu un ou amestecam bine. Stropim cu ulei de masline si condimentam cu sare,...Citeste continuarea

Peste cu pireu de cartofi

Postat de: alba_zori in Peste

Simplu, pregatim o tigaie incapatoare in care punem felia de peste cu ulei de masline, sare, nucsoara, rosiile taiate felii, patrunjel, poate si o frunza de dafin, un paharel de vin si lasam la...Citeste continuarea

Piept de pui Quatro Formaggi

Postat de: medioto59 in Pui

Spalam carnea, o lasam la scurs si apoi taiem fiecare bucata de piept de pui in jumatate. Batem fiecare bucata de carne usor cu ciocanul, condimentam dupa gust cu sare si piper, ungem cu putin...Citeste continuarea

Prajitura cu caise

Postat de: miremirc in Prajituri

Mixam intr-un castron ,galbenusurile spuma cu 300 g zahar, adaugam treptat uleiul, apoi apa fiarta, lingura cu lingura, faina amestecata cu praful de copt (eu am folosit bicarbonat si l-am stins...Citeste continuarea

Prajitura cu prune

Postat de: timea in Prajituri

Batem spuma ouale intregi timp de 7-8 minute cu mixerul la viteza maxima. Adaugam zaharul si zaharul vanilat mixand inca 2-3 minute. Apoi adaugam pe rand uleiul si laptele mixand in continuare....Citeste continuarea

Pulpe de pui cu sos de ciuperci si...

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Pulpele de pui se pun la fiert timp de 15-20 minute, se scot intr-un castron si se condimenteaza. Le adaugam intr-un ceaun cu putin ulei de masline sa se prajeasca putin. Separat se pun la...Citeste continuarea

Porc cu 5 arome chinezesti

Postat de: mitinita in Porc

Scarita se taie in bucati si se aseaza in vas.Separat se amesteca restul ingredietelor si se toarna peste carne. Se amesteca bine cu mainile ,se pune capacul si se da la frigider peste noapte....Citeste continuarea

Prajitura cu migdale

Postat de: cristeena20 in Prajituri

- separam albusurile de galbenusuri- utilizam doar galbenusurile. - macinam migdalele si le amestecam cu galbenusurile - intr-o cratita punem apa cu zaharul la foc pana fierbe(5 min), si il...Citeste continuarea

Pulpe de pui pe pat de varza

Postat de: adela1981 in Pui

Am procedat  in felul urmator, am spalat bine pulpele le-am sters putin de apa, apoi  le-am condimentat cu amestecul de condimente amintit mai sus, apoi am dat putin  deoparte pana...Citeste continuarea

PIZZA

Postat de: merisor67 in Pizza

Pentru aluat se freaca drojdia cu zaharul pana se dilueaza, se pune laptele caldut in care s-a dizolvat sarea si doua maini de faina. Se omogenizeaza si se lasa la crescut cateva minute. Se...Citeste continuarea

Pita copilariei

Postat de: merisor67 in Piine

Se framanta un aluat de paine care se lasa la dospit peste 30' dupa care se intind forme subriri si se coc pe aragaz in tigaia teflonata sau chiar pe gril. Eu de fapt am facut pizza si ramanand...Citeste continuarea

Prune si struguri murati

Postat de: mitinita in Muraturi

Se spala prunele si strugurii si se pun in borcan impreuna cu batul de scortisoara. Se amesteca pikant fixul cu apa,conform intructiunilor de pe plic. Se toarna fierbinte in borcane si se inchid...Citeste continuarea

Piure pufos

Postat de: Zamfira in Aperitive / Garnituri

Curatam si spalam cartofii, ii feliem si punem la fiert ( am fiert cartofii pe aburi). Dupa ce au fiert, zdobim cartofii si abia apoi adaugam untul. Incalzim laptele aproape de temperatura de...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]