Mamaliga

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2010 | 16114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina de porumb
  • apa
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga:

Se pune apa la fiert cu sare,iar cand fierbe in clocot se adauga putina faina si se amesteca energic.Se mai lasa putin la fiert,apoi se mai adauga faina si tot asa pana incepe sa se desprinda de pe peretii vasulu.Se rastoarna mamaliguta(daca e mai mare)sau se pune cu o lingura in farfurie si se modeleaza!

POFTA BUNA!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Pasiune pentru bucatarie 1

06.02.2010, 11:25

daca este prea moale mai pui putin faina,pana incepe sa se desprinda dupa vas

Pasiune pentru bucatarie 1

06.02.2010, 11:27

Asa este Miha,am vazut eu ca lipseste si m-am gandit la fetele care nu stiu sa faca si cauta cum cautam eu acum ceva timp

adry88 1

07.07.2011, 11:13

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos

pe 03.04 la 10:08

Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromat

pe 03.04 la 10:02

Noodles cu legume - Rețeta gustoasă de post

pe 01.04 la 08:51

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
"Tort" de mamaliga