publicat la 02.03.2014
publicat la 02.03.2014
publicat la 02.01.2014
Patru drumuri la atelier cu televizorul în spate doar ca să afli că, de fapt, ţi-au tăiat cablul? E tardiv să verifici dacă nu cumva ţi-ai pus şosetele invers.
Bucataras.ro
[email protected]
Pui la cuptor in suport de ceramica
Am spalat si sters puiul cu hartie de bucatarie si l-am condimentat, iar la sfasit am mai adaugat sare si ulei facandu-i o frectie buna, dupa care l-am infipt in suport. L-am dat la cuptor la 150 de grade pentru 2 ore . Am servit cu mujdei de usturoi crema ; e un deliciu......Pofta mare.
Friptura de porc cu sos
Carnea se spala si se portioneaza dupa preferinta, se tamponeaza cu hartie prosop si se pune in uleiul incins pe foc la prajit intr-o cratita cu capac. Se va praji pe toate partile si apoi se adauga vinul cu apa sa acopere carnea:. Se lasa la foc domol pana se patrunde bine ,Cand este gata...
Pui cu alune
Se pune in wok uleiul si se prajesc alunele 15-20 de secunde dupa care se scot pe hartie absorbanta. In acelasi ulei se pune carnea de pui care a fost taiata in prealabil cuburi si cand s-a albit pe toare partile se poate pune prazul, ardeiul gras, sarea, sosul de soia si amidonul dizolvat in 3...
Gratin de ciuperci si cartofi cu piept de rata
Pieptul de rata spalat condimentat si pus la tigaie prajit si apoi pus la cuptor incins 40 de minute . Intre timp spalam ciupercile si le pun in vasul electric pt gratinare si in locul coditelor pe care le-am eliminat am pus: sare, piper, boia, un mic cubulet de unt si cascaval atat cat sa...
Rata la cuptor in vas roman
Rata se spala si se curata bine, ca mai sunt usoare urme de puf, dar se da un pic prin flacara de la aragaz, apoi se spala cu apa rece si se portioneaza. Am dat cu cimbru, piper, sare si boia dulce de ardei, am asezat in vasul roman si am turnat vinul. Am acoperit si am dat la cuptor pt 1 ora...
Musaca de cartofi cu carne
Se curata se taie marunt ceapa si se pune la prajit in 4 linguri de ulei. Cand a devenit sticloasa se adauga carnea tocata si cand e calita bine se da la rece. Cartofii curatati ,spalati si taiati rondele subtiri se pun pe hartie de bucatarie (absorbanta) ca sa nu fie umezi, apoi se pun...
Pulpe de pui in vas roman
Se spala pulpele, se asezoneaza cu piper, sare, mirodenii si sos de soia Uleiul , smantana, soia, usturoi si apa se bat cu telul si se obtine un sos care se pune peste carne. Se da la cuptorul incins la 180 grade Este gata cand s-a rumenit Se poate servi cu sote de legume,piure de...
Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor
Se spala carnea si se asezoneaza apoi se leaga cu ata pt friptura, legumele se curata si se taie putin mai mari iar ceapa se taie in 4 bucati. Mai intai se pun morcovii care au fost taiati fasii lungi si dupa aceea se aseaza carnea iar de jur imprejur se pun celelalte legume se...
Cotlete de porc pe varza la cuptor
Cotletele se asezoneaza si se pun la frigider.Carnatii se taie bucati mici si se pun intr-o oala sub presiune impreuna cu: varza,uleiul,sare,piper,cimbru,foaia de dafin pentru o jumatate de ora.Scoatem varza din oala si o asezam intr-un vas rezistent la cuptor, deasupra asezam cotletele.Cand s-au...
Mini snitele din piept de pui
Se spala pieptul de pui si cu o hartie absorbanta il stergem ,se taie fasii pe lungimea lui se condimenteaza si se da prin faina (4 linguri).Separat intr-un castron se pun ouale ,mustarul,faina,sare si laptele .Amestecam rapid ca sa nu faca cocoloase si punem tigaia la incins iar bucatile...
rulada de pui cu garnitura de fasole verde
Se taie pieptul de pui in 4 pe lungime dupa care il batem cu ciocanul de snitel in folie de plastic ,se sareaza se pipereaza ,dupa care se pune cascavalul ras ,sunca intreaga deasupra si ardeiul taiat fideluta se ruleaza si se prinde cu scobitoare de lemn cand toate sunt rulate se...