
publicat la 19.02.2012
publicat la 19.02.2012
publicat la 17.02.2012
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Friptura de vita cu piure din cartofi copti la cuptor
-cartofii alesi cu grija (sa aiba aceiasi marime) se spala (eu i-am spalat cu un burete de vase cu partea abraziva. Ei ce sa fac, am si eu ideile mele?), se infoliaza in staniol (nu-i musai ;)) si se pun in cuptor pe tava la foc mic. Ca si timp este undeva la peste 1 h (stiu, o sa va gandeti daca...
Pui cacciatore cu paste
Marinarea carnii - se unge carnea cu ulei de masline - intr-un bol se adauga putina apa, putin vin, zeama de la o felie-doua lamaie cimbru, oregano si rozmarin. - se adauga carnea si se pune la rece. - in cazul pulpelor/copanelor sau chiar a pieptului, se pot lasa la marinat...