publicat la 20.06.2015
publicat la 04.01.2015
publicat la 04.01.2015
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Oua cleioase moi
Se pun ouale la fiert intr-un ibric .Se adauga putina sare in apa in care fierb .Din momentul in care apa incepe sa clocoteasca lasati maxim 1 minut.Opriti apoi flacara de la aragaz si mai lasati 1 minut oul in apa . Rasturnati apa din ibric ,adaugati apa rece . Lasati ouale un minut in apa...
Mamaliguta pentru bebelusi cu branza gouda
Mod de preparare mamaliguta: Se pune apa la fiert intr-un ceaun impreuna cu sarea. Se presara putin malai deasupra. Cand apa incepe sa clocoteasca punem malaiul treptat si amestecam continuu cu un tel, pentru a nu se forma cocoloase. Apoi punem grisul. Dupa ce am amestecat bine,mai...
Ciupercute pentru copii
Spalam frunza de salata si o asezam pe o farfurie .Deasupra asezam un baton din felia de cascaval pentru codita unei ciupercute si inca un baton din felia de paine pentru codita celeilalte ciupercute.Spalam rosia , o taiem pe jumatate si o modelam usor cu cutitul ca sa aiba aspectul unui semicerc...
Piure de avocado cu biscuiti ,banana si ciocolata
Se curata fructele, se taie cuburi mici si cu ajutorul unei furculite se paseaza. Biscuitii ses farama cu ajutorul unui sucitor si se adauga la pasta de fructe. Apoi se omogenizeaza totul . Asezam piureul obtinut intr-un bol micut si ornam cu ciocolata dupa preferinte.