publicat la 10.04.2012
publicat la 10.04.2012
Ești hiperactiv și determinat să valofirici fiecare clipă, chiar și pe alea în care ar trebui sa dormi. Fii cu băgare de seamă, dacă te duci la culcare atât de târziu şi te trezești atât de devreme, s-ar putea să te întalnești cu tine pe hol…!
Bucataras.ro
[email protected]
Orez la cuptor
Se taie ceapa in cubulete si se pune la prajit cu ulei si unt. Se adauga orezul si supa si se aduce la fierbere. Cand fierbe se ia orezul de pe foc si se pune cu totul intr-o tava sau vas de yena , se acopera cu aluminiu (sau capac de la vas) si se coace la 180° pentru 15 minute. Se...
Fondue in paine
Se taie un capac de la paine si se goleste. Tineti miezul si capacul. Intr-un robot de bucatarie se triteaza branza, se adauga maioneza si se amesteca, dup acare s epune compozitia in paine. Se pune capacul si se inveleste in aluminiu. Se da la cuptor la 180° pentru 1 ora. Eu...
Crochete de cartofi
Se fierb cartoffi, se decojesc , se zdrobesc si se adauga ouale, se amesteca bine , apoi se adauga parmezanul, faina, oregan, sare si piper. Se obtine un aluat compact. Intindeti aluatul si cu un pahar (sau o forma de disc) se taie forme. Se pune pe jumatatea din discuri cubulete de...
Cartofi cu rosii la cuptor
Se fierb cartofii si se scot din apa cand nu sunt moi dar un pic mai compacti pentru a putea fi taiati. Se pune sosul de rosii intr-o tigaie cu ulei de masline si usturoi se lasa 2-3 minute, dupa care se adauga oregano si capere. Lasati pe foc cam 10 minute , amestecand din cand in cand. Se...
Semilune cu ricotta si sunca
Se taie in cuburi mici sunca si se prajeste in 2/3 linguri de ulei de masline. Intr-un bol se pune ricotta si se amesteca cu sunca prajita si se adauga sare si piper la placere. Se intinde foietajul si se taie in discuri, si in mijlocul discurilor se pune o lingurita din compozitie. Se inchide...