eclerash

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 18.04.2010

RETETE38
PRIETENI7
Retete / Peste

Pastrav la gratar

In Pastrav la 18 Oct 2010

Spalam pestii si ii curatam,apoi ii condimentam si ii punem pe gratar... Ii servim cu mamaliga si mujdei.

File de peste in cuib

In Pangasius la 16 Mai 2010

Spalam pestele si il lasam la scurs.Intre timp facem un amestec de malai,faina,rozmarin,sare si piper prin care vom trece fileurile inainte de-a le pune in uleiul incins. ”Cuiburile”cum le-am denumit eu,le vom face din 3 cartofi dati pe razatoarea mare amestecati cu 2...

Macrou umplut

In Peste la 15 Mai 2010

Curatam pestii si ii lasam la scurs dupa ce ii stropim cu sare. Amestecul il vom face tocand ceapa si usturoiul marunt peste care adaugam legumele si o lingura de ulei impreuna cu condimentele.Vom freca cu ulei si pestii pe care ii vom umple si infasura in staniol trimitandu-i in cuptorul...

Peste cu cartofi ”rozmarinati”

In Pangasius la 24 Apr 2010

Punem uleiul intr-o tava de yena in care adaugam pestele peste care vom pune usturoiul ce a fost frecat cu patrunjel si ulei si il bagam la cuptor pt 15-20 minute. Garnitura se face foarte simplu.Taiem cartofii in 4/6 si ii punem intr-o tava in care am pus in prealabil hartie de...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Balanta

“Foaie verde portocale/Dau la facultăţi mintale/Ca să ies întreg din şcoală/Şi să văd Arma Mortală”. E clar, azi eşti într-o dispoziţie ciudată pentru rime. Sau într-o dispoziţie pentru rime ciudate. Dacă şeful zice: “Azi vreau prezentarea gata”, abţine-te de la “tu vrei să-l cunoşti pe tata?”.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 29

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]