Harissa

Postat de aziz in Condimente pe 4 Apr 2011, 11:13

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza
  • 12 ardei iuti rosii uscati
  • o lingurita seminte de coriandru prajite
  • 2 lingurite seminte de chimen
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2lingurita sare
  • 4-6 linguri ulei de masline
  • Este un amestec de condimente pe baza de chili, folosit cu precadere in bucataria marocana,tunisiana si algeriana,pentru condimentat carnea fiarta sau fripta;sau sub forma de dip in combinatie cu pasta de tomate.Combinata cu iaurt este o excelenta marinata pentru carnea de pui porc sau oaie. Eu am folosit pudra de seminte de coriandru si chimen pt ca nu am in ce sa le risnesc si nici mojar nu am , imi face cineva cadou?:))))))))))))))

Comentarii (23)

09.04.2011, 13:32

09.04.2011, 19:19

criss

09.04.2011, 19:19

astazi am facut o portie si am adaugat ardei gras rosu copt ii da un gust superrrr deliciossss

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]