Chimenul

Postat de Irina in Condimente pe 11 Oct 2009, 19:12

Chimenul este picant, aromat si usor iute. Rareori poate fi combinat cu alte condimente.


Este folosit pentru asezonarea mancarurilor cu varza, tocanitelor de miel, porc, gasca si cartofi copti.

Sortimentele de paine picanta, precum painea de ghimbir , sunt de asemenea asezonate cu chimen.


Semintele de chimen pastrate intr-un recipient etans intr-un loc uscat si intunecat isi mentin mai mult timp aroma.

Comentarii (2)

27.04.2010, 11:23

Este un condiment tare aromat.Am gasit pe piara si seminte de chime negru,se foloste tot pentru al presara pe paine,abia astept sa fac paine de casa cu seminte de chimen negru.

26.06.2010, 18:13

e unul din condimentele mele favorite. Insa aici in italia,e importat din siria si nu are acelasi gust ca cel din ro...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]