Cum folosim citricele

Postat de Miha in Tipsuri pe 19 Noi 2009, 23:05

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza
Cum folosim citricele

- Lamaile si portocalele se vor mentine mai mult timp proaspete daca le vom unge cu ulei vegetal, apoi le invelim in folie alimentara si le pastram la loc racoros

- Ca sa obtinem mai mult suc dintr-o lamaie, trebuie sa o tinem 5 minute in apa fierbinte, apoi o rostogolim pe masa, presand-o usor cu palma

-Daca ai nevoie doar de cateva picaturi dintr-o lamaie n-o taia in doua, ci doar strapunge coaja cu un bat de chibrit sau cu o scobitoare. Dupa ce storci picaturile de care ai nevoie "sigileaza" gaura cu batul folosit.

- Daca ai nevoie doar de sucul unei lamai si nu vrei sa mai murdaresti storcatorul, ajuta-te de o furculita. Taie lamaia in doua, infinge furculita in mijloc si rasuceste in sensul acelor de ceasornic

Comentarii (1)

19.01.2011, 11:43

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]