Cum folosim betisoarele chinezesti

Postat de AndreeaJ in Bucataras in oras pe 10 Feb 2011 | 7535 vizualizari

Comentarii (8)

10.02.2011, 22:17

fata mea mare belea cu betisoarele ,dar sint asa frumoase merita incercat.Si adevarat pin ajung eu in China sigur o sa si invat sa l-e folosesc. Multumim pt sfaturi bine de stiut si mai ales de pus in practica

10.02.2011, 23:47

Aziz, am ras cu lacrimi cand am citit comentariul tau! Aveam in China un prieten care nu reusea deloc sa manance cu betisoarele, le ura de-a dreptul. Si ia ghici, purta mereu cu el o furculita!! Se uitau chinezii la el mancand ca la urs!

10.02.2011, 23:59

E bine de stiut...e foarte explicit materialul,asta e important..Multumesc draga mea..

11.02.2011, 10:48

11.02.2011, 13:46

frumos explicat si aratat
bravo

11.02.2011, 23:24

merci

12.02.2011, 08:46

15.02.2011, 13:09

Fetelor, ma bucur ca va place. Acuma stiti cum e, teoria e usoara, la practica e mai greu Dar amuzant e oricum.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]