Andivele

Postat de Oana in Legume pe 26 Ian 2009, 14:55

Articol pe placul a 0 bucatarasi
comenteaza
Andivele

Frunzele alb-galbui ale andivei, cultivate la intuneric, ating o lungime de pana la 20 cm.

Cu cat planta bate mai mult spre verde, cu atat mai amar este gustul.

Merg de minune cu dressinguri de mustar, sosuri reci cu verdeturi iar frunzele lunguiete pot servi ca linguri comestibile :)

Pentru a atenua gustul amarui al andivei, se tine andiva intreaga 5 minute in apa calduta.

Comentarii (1)

12.02.2011, 20:27

n-am incercat andive

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]