Aurul alb din bucatarie - andivele

Postat de Tabita _ in Legume pe 7 Apr 2013, 20:09

Articol pe placul a 18 bucatarasi
comenteaza
Aurul alb din bucatarie - andivele

Andivele sunt legume foarte hranitoare desi au foarte putine calorii.

Sunt considerate o delicatese de catre bucatarii faimosi din intreaga lume.

Se pot utiliza atat la salate, cat si in alte mancaruri.

Sunt bogate in hidrati, calciu, potasiu, fier, vitaminele A, B,C si E, beta-catoten, magneziu, fosfor si celuloza.

Se recomanda in special persoanelor care tin dieta diabetica, dar si copiiilor si varsnicilor.

Imbunatatesc capacitatea vizuala.

Pentru ca andivele sa nu fie amare se pun in apa cu sare si otet 15-20 de minute.

foto: click.ro

Comentarii (16)

09.04.2013, 14:27

Daciana ma bucur ca o apreciezi.
Ar fi bine sa scri, e bine de stiut.

18.06.2013, 18:07

17.12.2013, 01:28

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]