annemarry

1

Bucataras
incepator

Brasov

Bucataras din 19.10.2012

RETETE15
PRIETENI32
Retete / Dulciuri

Prajitura cu mousse de capsuni

In Dulciuri la 24 Mai 2013

Blat: albusurile se separa de galbenusuri, se mixeaza tare cu zaharul. Galbenusurile le amestecam cu uleiul, un praf de sare si esenta de vanilie. Apoi punem galbenusurile peste albusurile batute spuma si amestecam bine. Punem faina si praful de copt si bagam la cuptor 30 min la foc mic. Dupa ce...

Amandina

In Prajituri la 29 Apr 2013

Blatul : separam galbenusurile de albusuri, batem albusurile cu zaharul. Galbenusurile le amestecam cu uleiul si un praf de sare.Apoi adaugam galbenusurile peste albusuri,punem 3-4 linguri de sirop de zahar ars ( 2 linguri de zahar ars,apoi punem apa si lasam sa se topeasca zaharul),punem si...

Trandafiri

In Prajituri la 29 Apr 2013

Din toate ingredientele se face o coca si se da la frigider pentru 1/2 ora. Umplutura : se bate spuma cu cele 3 albusuri zaharul,apoi se adauga nuca macinata. Se imparte coca in 3, se intinde o foaie si se pune umplutura cu nuca, se ruleaza si se taie felii,iar apoi se aseaza invers in...

Cornuri cu finetti si alune

In Dulciuri la 11 Noi 2012

Ouale se bat cu un praf de sare,zahar,drojdia,untura.Laptele se incalzeste si adauga peste oua si apoi punem faina.Framantam bine cu ulei si lasam la crescut aluatul, pana-si dubleaza volumul. Apoi luam din aluat,facem o biluta,intindem coca si taiem triunghiuri.Punem umplutura si rulam....

Prajitura caramel si ciocolata

In Prajituri la 11 Noi 2012

Blatul: se bat albusurile spuma,apoi se adauga zaharul,esenta de rom,nuca si la urma faina.Compozitia se pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor pt.25 min. Apoi se scoate si se lasa la racit. Crema caramel : se caramelizeaza o cana de zahar,apoi se adauga margarina si...

Tort "Minge"

In Torturi la 29 Oct 2012

Mod preparare amandina: Se separa ouale, albusurile se bat spuma cu zaharul, iar galbenusurile se amesteca cu romul, uleiul si un praf de sare. Dupa ce am batut bine albusurile, adaugam si galbenusurile peste, apoi faina si cacaoa. Punem intr-o tava unsa si tapetata cu faina si dam la cuptor...

Raffaello

In Prajituri la 20 Oct 2012

Toate ingredientele se mixeaza bine de tot. Apoi se ia din compozitie si se fac bilute care se dau prin nuca de cocos. Eu am dat cateva si prin cacao:D. Se dau la frigider pentru 1-2 ore.

Prajitura Fanta

In Prajituri la 19 Oct 2012

Blatul: Albusurile se bat spuma cu zaharul, iar galbenusurile se amesteca cu uleiul, sarea si esenta de rom. Apoi punem galbenusurile peste albusuri, mixam, apoi punem faina. Compozitia obtinuta se pune in tava unsa si tapetata cu faina. Mai pastram cateva linguri din compozitie pe care o...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 24.05.2013

Prajitura cu mousse de capsuni

publicat la 29.04.2013

Amandina

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Dacă două chei mici costă cât una mare, iar tu ai o sută de lei, câte chei poţi să faci astfel încât numărul celor mici să fie egal cu al celor mari? Te-ai apucat deja de calculat? Previziunea zilei: astăzi, cineva încearcă să facă mişto de tine. Pe Internet.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]