
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Supa ( ciorba) de rosii cu oua
Tai legumele cubulete sau rondele,le calesti in putin ulei,complectezi cu apa,lasi sa fiarba de treisferturi,pui bulion dupa gust,putin zahar,vegeta,sare,piper. Spargi cate oua vrei,ochiuri in zeama clocotinda,si pastele sau orezul. La sfarsit verdeata tocata.
Ciorba de sezon "Ciuri-Buri"
Tai toate legumele rondele sau cuburi.Cartofii daca-i gasesti mai mici poti sa-i pui intregi. Le calesti toate in putin ulei,pana incep sa-si schimbe culoarea,acoperi apoi cu apa cate portii vrei sa faci,lasi sa fiarba toate,condimentezi cu putin piper,baza de mancare(vegeta),sare dupa gust....