Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 01.03.2017
Taiem carnea in cubulete mici, apoi o punem la fiert intr-o oala, cu 3 l. de apa. Cand incepe sa apara spuma, o indepartam cu ajutorul unei spumiere. Intre timp, curatam si spalam toate legumele, le tocam marunt si le adaugam in oala, mai putin...
publicat la 19.05.2017
In cont 2
Veioza OSVINO, LED
Perna ergonomica Karll
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Unghiera BISALUO
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 2 borcane de depozitare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:55
de Panacris 9
ieri la 14:58
ieri la 08:25
de RODIMUR 8
pe 26.01 la 12:57
de oanapl 7
pe 25.01 la 20:58
de Constelatialeu 9
10 comentarii
8 comentarii
10 voturi
8 voturi
RODIMUR
Rocsi
oanapl
Pasiune pentru bucatarie 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Kadia80 1
catalina 1
oanapl 7
4301 puncte
Panacris 9
1462 puncte
mihaelar63 9
1183 puncte
Mitinita 7
1100 puncte
MotanLaOale 8
1087 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de purcel cu smantana
Taiem carnea in cubulete mici, apoi o punem la fiert intr-o oala, cu 3 l. de apa. Cand incepe sa apara spuma, o indepartam cu ajutorul unei spumiere. Intre timp, curatam si spalam toate legumele, le tocam marunt si le adaugam in oala, mai putin...