Reteta-Video

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 11.07.2013

RETETE106
PRIETENI103
Retete / Aperitive / Garnituri

Pateu de Conopida (Reteta Video)

In Aperitive / Garnituri la 24 Oct 2014

Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa. Adaugam sare si o lasam sa fiarba. Cand apa clocoteste, punem buchetelele de conopida si le lasam sa fiarba 15-20 de minute, pana cand devin moi. Pregatim o strecuratoare si scurgem conopida fiarta foarte bine, astfel incat sa scoatem toata...

Conopida Pane (Reteta Video)

In Aperitive / Garnituri la 14 Oct 2014

Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa. Adaugam sare si o lasam sa fiarba. Cand apa clocoteste adaugam buchetelele de conopida si le lasam sa fiarba maxim 10 minute, pana cand conopida este moale, dar nu sfaramicioasa, practic sa putem musca cu usurinta din ea.Pregatim o...

Cartofi la Cuptor (Reteta Video)

In Aperitive / Garnituri la 15 Mai 2014

Taiem cartofii in rondele groase de o jumatate de cm. Taiem ardeiul in fasii subtiri. Tocam marunt mararul. Incalzim cuptorul. Pregatim un vas pentru cuptor in care aranjam rondelele de cartof. Turnam deasupra cartofilor cele 2 linguri de ulei. Condimentam cu sare, piper si paprika afumata....

Placinta de Legume (Reteta Video)

In Aperitive / Garnituri la 6 Mai 2014

Taiem ceapa in bucati mari. Taiem dovlecelul in rondele groase de o jumatate de cm. Curatam vanata de coaja si o taiem in felii, pe lungime. Pregatim o tigaie in care punem uleiul. Adaugam ceapa, amestecam si o calim timp de 3 minute, apoi inchidem aragazul. Pregatim aragazul si doua...

Dovlecei gratinati (Reteta Video)

In Aperitive / Garnituri la 27 Mar 2014

Taiem dovlecelul in rondele groase de o jumatate de cm. Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa. Adugam sare si o lasam sa clocoteasca. Punem rondelele de dovlecel si le fierbem timp de 5 minute. Dupa cele 5 minute de fierbere, scurgem bine dovleceii. Batem cele 2 oua si...

Tarta cu Spanac si Urda (Reteta Video)

In Aperitive / Garnituri la 26 Noi 2013

Incalzim cuptorul. Pregatim un vas termorezistent in care punem foaia de aluat si o aranjam pe toata suprafata acestuia, inclusiv pe margini. Taiem excesul de aluat, de jur imprejur, la limita exterioara a formei pentru cuptor sau chiar usor peste.Cu o furculita intepam din loc in loc aluatul...

Placinta cu Peste si Ciuperci (Reteta Video)

In Aperitive / Garnituri la 8 Noi 2013

Tocam marunt ceapa. Pregatim aragazul si o tigaie antiaderenta in care punem uleiul. Adaugam ceapa, amestecam si calim pana cand aceasta devine usor transparenta Punem ciupercile si calim pana cand acestea devin moi. Inchidem aragazul si lasam compozitia sa se racoreasca. Punem tonul...

Rulouri de dovlecei cu branza (Reteta Video)

In Aperitive / Garnituri la 19 Sep 2013

Incalzim cuptorul. Taiem dovleceii in felii foarte subtiri, pe lungime, cu ajutorul cutitului pentru curatat legume.Tocam marunt mararul. Batem bine 2 oua.Punem ouale batute peste branza telemea. Adaugam putina sare, pentru ca branza este deja sarata.Punem jumatate din cantitatea de marar...

Varza Rosie cu Mere (Reteta Video)

In Aperitive / Garnituri la 18 Iul 2013

PASUL 1 Taiem ceapa solzisori. PASUL 2 Pregatim aragazul si o cratita in care punem uleiul de masline. PASUL 3 Adaugam ceapa si calim timp de 2 minute. PASUL 4Curatam merele de seminte si le taiem in felii subtiri. PASUL 5 Punem merele taiate peste ceapa si le lasam la calit timp...

Tarta cu branza si rosii (Reteta Video)

In Aperitive / Garnituri la 14 Iul 2013

PASUL 1: Incalzim cuptorul. PASUL 2; Sfaramam branza. PASUL 3: Batem ouale. Adaugam smantana peste oua si omogenizam. PASUL 4: Punem amestecul de oua si smantana peste branza sfaramata si amestecam. PASUL 5: Pregatim un vas termorezistent. PASUL 6: Punem aluatul fraged in vas si il...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Iti vei petrece si ziua asta corectand bietii imperfecti care te inconjoara.

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]