Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 02.04.2012
Se spală, se toacă varza mărunt. Îmi place s-o toc cu ajutorul cuţitului, nu la răzătoare sau robot. Se pune într-un vas încăpător, se sărează şi se amestecă bine. Hreanul se curaţă, se spală şi se taie fâşii. Se...
publicat la 10.03.2015
publicat la 06.03.2015
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine.
Voturi:44
Voturi:35
Voturi:41
In cont 25
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 15:33
de Bucataras 8
la 12:01
pe 30.05 la 16:01
pe 30.05 la 15:03
pe 30.05 la 10:53
de Rocsi 9
5 comentarii
3 comentarii
7 voturi
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
Denissa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 8
2140 puncte
Rocsi 9
1164 puncte
Panacris 9
243 puncte
abstract01 1
200 puncte
RODIMUR 8
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Varză tocată murată la borcan
Se spală, se toacă varza mărunt. Îmi place s-o toc cu ajutorul cuţitului, nu la răzătoare sau robot. Se pune într-un vas încăpător, se sărează şi se amestecă bine. Hreanul se curaţă, se spală şi se taie fâşii. Se...